Recordmedia Wedding

You are my today and all of my tomorrows!

Dublin – 2018

Mai presus de lume, mai presus de iubire

Mont Blanc – 2017

Let the romance begin!

Seconds of silence in Greece

Toate poveștile de dragoste au acel ceva ce poate trezi emoții cititorului, dar nu orice filmare îți va da fiori încă de la primul cadru.
Love is so rare that when you find it, you can’t doubt it…Come with us through some seconds of silence in Greece.
Suntem foarte fericiţi să aflăm că la cea de-a 3-a ediţie a concursului naţional de fotografie şi videografie de nunta din România organizat de www.fotografi-cameramani.ro am obţinut următoarele premii:
•Locul 1 la “Cel mai bun editor” cu SECONDS OF SILENCE ÎN GREECE
•Locul 2 la “After wedding”
Greece – 2016

The celebration of love

Tradiții, peisaje, cultură. Palestina a fost locul unde am încadrat o altă poveste de iubire, diferită pentru noi de această dată. Vă prezentăm câteva momente speciale pe care le-am surprins în cea mai importantă zi din viața lui Kamal și a Adrianei.
Palestina – 2016

Walks in beauty - Milano

,,She walks in beauty, like the night..Of cloudless climes and starry skies”

Milano – 2015

A New Day in Monaco

Dragostea se simte mai intens atunci când tu și jumătatea ta aveți parte de o nuntă luxuriantă, presărată cu detalii exotice și peisaje care îți taie respirația. Atunci iubirea se transpune într-un singur vis, fericire.
Monaco – 2014

All I Need Is You

UK – 2014

Colors and Balloons in Netherlands

Olanda, imagini pitoreşti, malul mării şi doi proaspăt căsătoriţi formează reţeta perfectă pentru un trash the dress fără reţineri, făcut în adevăratul sens al cuvântului. După o nuntă reuşită, rochia de mireasă şi smochingul sunt la propriu făcute praf în semn de depăşire a formalităţilor impuse de ceremonie, lăsând iubirea să se manifeste liber, fără reguli sau oprelişti date de ţinută. Pe plajă, în valurile mării sau într-o cameră plină de vopsele cei doi aruncă pete de culori vii şi dezlănţuite în ton cu iubirea lor voioasă.
Netherlands – 2013